Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2011

Home Alone

Okay, so what? It's only 6:56 a.m. and I got nothing to do. God, I feel like I'm such a geek who hangs around in their house doing nothing but watching DVD (granted, that's actually what I'm doing). My entire family is going on a trip to some kind of island in Banten or something. I'm stuck in my house, listening to Glee's album while refuse to showering because I still got a test tomorrow! Sucks, ain't it? And in 12 hours waiting for my family to come back I only hope that something interesting can happen. Maybe two dumb burglars out of Chris Colombus movie trying to rob my house or something, and I, as a 15-year-old kid outsmart them and at the end live happily ever after. But no, John Hughes didn't direct my life. So instead of all that, I got to drink frozen Milkuat in front of my laptop like every single losers out there who couldn't get a girlfriend. No offense.

Why don't we talk about my tests, shall we? So the first test happened in Monda…

Glee Season 3

Oke, semenjak Heroes jadi jelek banget setelah season pertamanya yang super duper keren, gua udah kehilangan harapan sama kemanusiaan. Maksud gua, di Indonesia cuma ada sinetron sama acara musik yang promosiin band-band alay, dan gua gak punya TV kabel, jadi nihil harapan gua buat nonton acara TV dari luar. Lalu datanglah Glee di Global TV kayak malaikat turun dari langit. Kayak yang gua udah pernah bilang, Glee itu serial TV yang paling asik dan seru yang pernah gua tonton. Dan semenjak itu, gua jadi salah satu penggemar berat Glee. Oke, gua akuin, emang season kedua rada jelek, tapi gua belum bener-bener hilang harapan. Dalam beberapa hari lagi, kita bakalan dapet season ketiga dari Glee! Hore!
Oke, gua peringatin sama siapa aja, kalo post ini bakalan penuh dengan spoilers yang ngebeberin beberapa poin dari episode pertama, The Purple Piano Project, jadi kalo gak mau dibeberin, menjauh deh dari sini.
Gua nggak mau ngebeberin apapun buat para fans, tapi buat siapa aja yang gak pernah b…